Om oss

Stor erfarenhet inom säkerhet

Välkommen till ett oberoende och personligt säkerhetsföretag. Vi hjälper både stora och små företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och myndigheter. Våra installatörer utför säkerhetsinstallationer inom tre huvudområden: inbrottslarm, brandlarm och låssystem. Vi kan erbjuda en skräddarsydd lösning inom säkerhet.

Hos oss får du en personlig kontakt som erbjuder utmärkt service och kan lösa alla dina säkerhetsbehov. Med bred kompetens och servicekänsla kan vi anta oss din säkerhetsutmaning på ett tryggt och kostnadseffektivt. Vår främsta drivkraft är övertygelsen att en säker lokal inte ska kosta mer än nödvändigt. Våra rådgivare kan hjälpa dig att hitta rätt larm till ditt företags lokaler. Om du sedan behöver hjälp med service eller andra tekniska frågor så finns vår kunniga och trevliga kundsupport till hjälp.

företagslarm stockholm

Kunskap och service i fokus för oss

För oss är det viktigt att alla medarbetare ska ha djupa kunskaper i våra olika säkerhetssystem, så att våra kunder alltid kan få den hjälp och det stöd de behöver.

Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar av verksamheten avseende arbetsmiljö, kvalitet och miljöfaktorer. Vi vill vara en bra arbetsplats, där våra anställda trivs och är bra ambassadörer för företaget – nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

Vi är en SBSC-certifierad anläggningsfirma för inbrottslarm i larmklass 2. Denna certifiering är ett kvitto på stor kunskap och kvalitet och innebär att vi ställer mycket höga krav på vår verksamhet. Hos oss ska du känna dig trygg när du anlitar oss som säkerhetsleverantör.

Vi erbjuder allt inom företagssäkerhet